Del 6 al 8 d’octubre ACTIVITATS, LLEURE I ALLOTJAMENT AMB OFERTES DE FINS AL 50%

Cart 0

del 6 al 8 d'octubre grans descomptes

Descompte del 10% en els teus àpats - Restaurant Sikim - Foto 1
Descompte del 10% en els teus àpats - Restaurant Sikim - Foto 2
Descompte del 10% en els teus àpats - Restaurant Sikim - Foto 3
Descompte del 10% en els teus àpats - Restaurant Sikim - Foto 4
Barcelona

Descompte del 10% en els teus àpats - Restaurant Sikim

Preu Normal:
Preu Promoció: 0€

Descompte del 10% en els teus àpats - a gaudir del 6 al 8 d'octubre

0 disponibles

La Promoció s'ha esgotat.

Descripció del producte

Restaurant

SíKim és un restaurant de tapes i disco lounge situat a Empuriabrava, la marina residencial més gran del món, obert des de l'estiu del 2004. És molt conegut a la Costa Brava per la seva gran terrassa club, on es celebren unes festes impressionants i que cada estiu s'omple de gent buscant la seva beguda més popular, la tisana, un cocktail de cava amb sucs naturals.

El restaurant, any rere any, s'ha anat perfeccionant fins a l'actualitat, on pots trobar una llarga llista de fabuloses tapes de nova creació, amb un estil eclèctic, on es sumen la cuina japonesa, la cuina catalana, la cuina mediterrània i la cuina típica espanyola amb tocs de cuina coreana. El menú de tapes del SíKim, amb més de 90 referències, és molt fàcil d'entendre pels comensals gràcies a la seva carta interactiva, on el client és fa el seu propi menú senyalant amb un llapis la tapa que vulgui. És un sistema molt pràctic que permet que el client tingui una visió global del que ha demanat.

Especialitat en tapes

Les tapes més famoses del SíKim són, com la seva cuina, molt dispars com ara les patates braves, confitades amb oli d'oliva i amb una salsa de lactooli bastant picant, el tataki de tonyina amb sèsam, mel i wok de verdures, la super exitosa mini-hamburguesa de foie, la McFoie, i el best-seller de les tapes de la cuina del SíKim: els cruixents de llagostí amb salsa de mirim i sambal, la tapa que més es ven des de fa anys.

Al Síkim també té molt èxit tot el tema relacionat amb les tapes de sushi, ja que hi ha una gran varietat de producte. El més famós del restaurant es el Hot Philadelphia, un maki de salmó tomàquet i enciam arrebossat amb tempura.